Головне меню

Популярні рецепти

Баклажани з начинкою із ліверу і гречаної каші
Баклажани з начинкою із ліверу і гречаної каші

Підготовлені баклажани наповняють начинкою з ліверу і гречаної каші (див. «Помідори з начинкою із ліверу і гречаної каші»), але при цьому додають підсмажену серцевину з бакла­жанів, кладуть їх у сотейник, змащений жиром, посипають сухарями і запікають в духовці.

При подачі на стіл баклажани поливають підливою і посипають зеленню петрушки. Підлива приготовляється так само, як і для страви «Помідори з начинкою із ліверу і гречаної каші» .

На 1 кг баклажанів — 200 г ліверу, 1/2 склянки гречаних крупів, 1 ст. ложку суха­рів, 2 цибулини, 2 ст. ложки жиру, 4 горошини гіркого перцю, 1 ст. ложку дрібно нарі­заної зелені петрушки.




Схожі кулінарні рецепти