123************* Запіканка з кабачків із сметаною
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Запіканка з кабачків із сметаною
Запіканка з кабачків із сметаною

Кабачки нарізують кусочками і тушкують з молоком до готовності. Стушковані кабачки протирають крізь сито, додають підсушені манні крупи, сіль, підсмажену посічену цибулю і добре прогрівають 15—20 хв., безперервно помішуючи. Потім кабачкам дають трохи остигнути і добавляють сирі яйця й цукор. Все добре змішують, викладають у сотейник або форму, змащену жиром, посипають сухарями і запікають.

Готову запіканку нарізують порціонними кусками і при подачі на стіл до неї додають сметану.

На 11/2 кг кабачків — 4 ст. ложки манних крупів, 1 склянку молока, 2 яйця, 21/2 ст. ложки жиру, 1 цибулину, 11/2 ст. ложки цукру, 1 ст. ложку сухарів, 3/4 склянки сметани.




Схожі кулінарні рецепти