Головне меню

Популярні рецепти

Кабачки з начинкою із ліверу і гречаної каші

Кабачки з начинкою із ліверу і гречаної каші

Підготовлені кабачки наповняють начинкою з ліверу і гречаної каші, кладуть у сотейник, заливають бульйоном і тушкують до готовності.

При подачі на стіл поливають підливою і посипають зеленню пет­рушки.

Начинку і підливу приготовляють так само, як і для страви «Помі­дори з начинкою із ліверу і гречаної каші».

На 1 кг кабачків — 300 г ліверу, 3 ст. ложки гречаних крупів, 2 ст. ложки жиру, 11/2 цибулини, 4 горошини гіркого перцю, 1 ст. ложку дрібно нарізаної зелені петрушки, 1 склянку бульйону.




Схожі кулінарні рецепти