Головне меню

Популярні рецепти

Перець з начинкою із м'яса і рису

Перець з начинкою із м'яса і рису

Підготовлений перець наповняють на­чинкою із м'яса і рису, складають у со­тейник, заливають сметанною підливою, посипають сухарями і тушкують в ду­ховці.

Приготування начинки. М'ясо відварюють, пропускають через м'ясорубку, додають рисову розсипчасту кашу, злегка підсмажену цибулю, солять і начиняють перець.

Підливу готують так само, як і для страви «Помідори з м'ясною начинкою».

На 1 кг солодкого перцю — 800 г м'яса, 3 ст. ложки рису, 2 цибулини, 1 ст. ложку сухарів, 1 ст. ложку жиру.




Схожі кулінарні рецепти