Головне меню

Популярні рецепти

Спаржа, запечена в молочній підливі

Спаржа, запечена в молочній підливі

Обчищену спаржу нарізують кусочками завдовжки 2—3 см, варять до готовності і відкидають на сито, а потім заправляють розігрітим вершковим маслом, викладають на сковорідку з білого металу, зали­вають молочною підливою, посипають сухарями, збризкують маслом і запікають у духовці.

Приготування підливи. Борошно просівають, злегка обсмажують, розводять гарячим кип'яченим молоком, безперервно розмішуючи, добре прова­рюють, протирають крізь сито, заправ­ляють маслом і солять.

На 1 кг спаржі — 3 ст. ложки вершкового масла, 1 ст. ложку сухарів.

Для підливи — 0,5 л молока, 2 ст. лож­ки пшеничного борошна, 2 ст. ложки вершкового масла.




Схожі кулінарні рецепти