Головне меню

Популярні рецепти

Протертий горошок з потапцями

Протертий горошок з потапцями

Борошно злегка підсмажують, розво­дять кип'яченим молоком, безперервно помішують, проварюють і змішують з від­вареним і протертим горошком, додають цукор, сіль, масло, добре розмішують і прогрівають.

При подачі на стіл горошок обкладають потапцями.

Приготування потапців. Пшеничний хліб нарізують квадратними шматочками завтовшки 1 см і завширшки 11/2 —2 см, обмо­чують їх в молоко, змішане з цукром та яйцями, і обсмажують на розі­грітому вершковому маслі до рум'яного кольору.

На 500 г свіжого зеленого горошку в зернах — 2 ст. ложки вершкового масла, 2 склянки молока, 1 ст. ложку цукру, 1 ст. ложку пшеничного борошна.

Для потапців — 100 г пшеничного хліба, 3 ст. ложки молока, 1 яйце, 1 чайну ложку цукру, 1 ст. ложку вершкового масла.




Схожі кулінарні рецепти