123************* Шпинат з потапцями
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Шпинат з потапцями

Шпинат з потапцями

Шпинат обчищають, промивають, від­варюють, відціджують і про­тирають крізь сито. Підсушене борошно розтирають з вершковим маслом, вли­вають поступово кипляче молоко і кла­дуть протертий шпинат. Потім додають цукор, сіль і дають закипіти.

Приготування потапців. Пшеничний хліб нарізують квадратними шматочками завтовшки 1 см і завширшки 11/2 —2 см, обмо­чують їх в молоко, змішане з цукром та яйцями, і обсмажують на розі­грітому вершковому маслі до рум'яного кольору.

Для потапців — 100 г пшеничного хліба, 3 ст. ложки молока, 1 яйце, 1 чайну ложку цукру, 1 ст. ложку вершкового масла.

При подачі на стіл зверху на шпинат кладуть розрізані пополам круто зварені яйця, а збоку — потапці.




Схожі кулінарні рецепти