Головне меню

Популярні рецепти

Січеники з шпинату

Січеники з шпинату

Свіжий шпинат після обчищання й про­мивання дрібно нарізують, заливають кип'яченим молоком і тушкують 15—20 хв., потім додають підсушені манні крупи і тушкують до готовності. Масу, що остигла, пропускають через м'ясоруб­ку з густою решіткою, змішують з сирими яйцями і сіллю, розділяють по 2 січе­ники на порцію, обкачують у сухарях і смажать.

При подачі на стіл січеники поли­вають молочною підливою, яку приготов­ляють так само, як і для страви «Горошок зелений з цвітною капустою».

На 1 кг шпинату — 1/2 склянки манних крупів, 2 яйця, 3 ст. ложки вершкового масла, 1/2 склянки молока, 3 ст. ложки сухарів.

Для підливи — 0,5 л молока, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 1 ст. ложку вершкового масла, 1/2 чайної ложки цукру.




Схожі кулінарні рецепти