Головне меню

Популярні рецепти

Горошок зелений з цвітною капустою

Горошок зелений з цвітною капустою

Консервовану цвітну капусту відціджують, розділяють на окремі су­цвіття і кладуть у каструлю. Туди ж кладуть відціджений консервова­ний зелений горошок, заливають молочною підливою, додають цукор, сіль, добре змішують, доводять до кипіння і заправляють вершковим маслом.

Приготування підливи. Просіяне борошно злегка під­смажують на маслі, розводять гарячим кип'яченим молоком, безперервно розмішуючи, добре проварюють, проціджують крізь сито, додають цукор, доводять до кипіння і заправляють вершковим маслом.

На 500 г консервованого горошку і 500 г консервованої цвітної капусти — 2 ст. ложки вершкового масла, 1 ст. ложку цукру.

Для підливи — 0,5 л молока. 1 ст. ложку пшеничного борошна, 1 ст. ложку вершкового масла і 1/2 чайної ложки цукру.




Схожі кулінарні рецепти