Головне меню

Популярні рецепти

Ікра з баклажанів і квасолі

Ікра з баклажанів і квасолі

Квасолю перебирають, попередньо розмочують у холодній воді, варять, а потім пропускають через м'ясорубку на густу решітку. Після цього протерту квасолю змішують з консервованою баклажанною ікрою, додають в цю масу злегка підсмажену цибулю, олію, 3%-ний оцет, цукор, мелений перець і сіль, все знову добре змішують і викла­дають у салатник.

На 500 г консервованої баклажанної ікри — 1 склянку квасолі, 2% цибулини, 3 ст. ложки олії, 3 ст. ложки 3%-ного оцту, 1 ст. ложку цукру, 4 горошини гіркого перцю.




Схожі кулінарні рецепти