Головне меню

Популярні рецепти

Січеники з гороху або нуту

Січеники з гороху або нуту

Відварений і протертий горох або нут змішують з крутою манною кашею, злегка підсмаженою цибулею, пропускають через м'ясорубку    заправляють сирими яйцями, перцем та сіллю. Заправлений горох або нут розділяють на порції, обкачують у сухарях, надають форми котлет і смажать до рум'яного кольору. При подачі на стіл січеники поливають розігрітим вершковим маслом.

На 2 склянки гороху або нуту — 4 ст. ложки манних крупів, 21/2 ст. ложки олії, 2 яйця, 3 ст. ложки мелених сухарів, 1 цибулину, 4 горошини гіркого перцю, 2 ст. ложки вершкового масла для підливи.




Схожі кулінарні рецепти