Головне меню

Популярні рецепти

Кабачки, фаршировані м'ясом

Кабачки, фаршировані м'ясом

Відібрані молоді кабачки (розміром не більш як 7—8 см у діаметрі) розрізують упоперек на куски довжиною 5 см, видаляють м'якоть з насінням, варять у підсоленій воді до напівготовності й наповнюють начинкою, приготовленою з пропущеного крізь м'ясорубку посоленого м'яса, вареного рису й злегка обсмаженої цибулі.

Підготовлені кабачки укладають у сотейник або каструлю, посипають сухарями, збризкують розтопленим вершковим маслом і. запікають у духовці.

Подаючи на стіл, кабачки поливають підливою.

Приготування підливи. Злегка обсмажене пшеничне борошно розводять бульйоном, додають сметану, злегка обсмажений томат-пюре, сіль, розмішують, доводять до кипіння й проціджують.

На 500 г яловичини — 700 г кабачків, 2 ст. ложки рису, 1 цибулину, 1/2 склянки сухарів, 2 ст. ложки вершкового масла.

Для підливи: по 1 ст. ложці вершкового масла й пшеничного борошна, 2 ст. ложки сметани, 1 ст. ложку томату-пюре, 1 1/2 склянки м'ясного бульйону, сіль — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти