Головне меню

Популярні рецепти

Свинячі котлети по-Дебреценський (Угорська кухня)
Свинячі котлети по-Дебреценський

12 свинячих котлет по 100 г
300 г цибулі
200 г копченого сала
300 г копчених ковбасок
30 г червоної паприки
сіль,
помідори
зелена паприка
Свинячі котлети підсмажують в жирі і виймають. Потім підсмажують січену цибулю, посипають її паприкою і додають зелену паприку з помідорами (взимку «лечо»), доливають трохи води і тушкують під кришкою на слабкому вогні.

Незадовго до готовності соусу, підсмажують нарізане кубиками сало з нарізаною кружальцями ковбасою, все це змішують з котлетами і гасять на слабкому вогні. На гарнір подають або тархоню, або галушки, або відварну картоплю.



Схожі кулінарні рецепти