Головне меню

Популярні рецепти

Кабачкова ікра - рецепт з фото
Кабачкова ікра
Кабачкова ікра

Один рецепт кабачкової ікри у мене в блозі вже є. Сьогодні пропоную вам ще один - досить сильно відрізняється від першого. Тут інгредієнти не перемелюються в блендері, а залишаються досить великими шматочками.
Ця ікра дуже добре пішла як гарнір до суботніх шашликів. А ще її смачно їсти з чорним хлібом.

Інгредієнти:

1,5 кг цукіні
2 великих червоних перців
2 великі цибулини (у мене 1 велика і 2 маленьких)
6-8 помідорів (краще брати "пальчики" або сливові)
1 гострий перчик
100 г томатної пасти
сіль і мелений перець
оливкова олія
Кабачкова ікра
Перці нарізаємо кубиками, гострий перчик дрібно рубаємо і обсмажуємо на оливковій олії 3-4 хвилини.
Кабачкова ікра
Перекладаємо в каструлю.
Цибулю нарізаємо кубиками й обсмажуємо до напівпрозорості.
Кабачкова ікра
Складаємо в каструлю.
Цукіні нарізаємо кубиками, солимо і відставляємо в сторону.
Кабачкова ікра
Тим часом нарізаємо на кубики помідори і обсмажуємо. Потім додаємо томатну пасту і, помішуючи, тримаємо на вогні ще пару хвилин. Теж перекладаємо в каструлю.
Кабачкова ікра
Цукіні віджимаємо, зливаємо зайву воду. Обсмажуємо кабачки на оливковій олії і відправляємо до інших овочів. Солимо, перчимо, накриваємо кришкою і тушкуємо на невеликому вогні приблизно 20 хвилин. Води і спецій додавати не треба.
Кабачкова ікра
Готову ікру охолоджуємо.
Кабачкова ікра
Смачного!



Схожі кулінарні рецепти