Головне меню

Популярні рецепти

Чаклуни - рецепт з фото
ЧаклуниЧаклуни

... Вони ж цепелліни. Деякі називають їх драниками з м'ясом, але це не зовсім правильно - деруни з м'ясом готуються за кілька іншою технологією. Чаклуни в компанії з голубцями і млинцями з сиром - улюблені страви мого дитинства.


склад:

1 кг катрфеля
0,5 кг фаршу (я беру свинину навпіл з яловичиною)
1 велика цибулина
сіль, перець, кмин.

Прошу вибачення за відсутність спільної фотографії - інгредієнти відмовилися зніматися
Картоплю тремо на тертку (або подрібнюємо в блендері, як це роблю я) і віджимаємо з неї зайву рідину до такої консистенції, щоб маса не розвалювалася в руках.
Чаклуни
Цибулю дрібно рубаємо і змішуємо її з фаршем. Додаємо сіль, перець і кмин, гарненько вимішуємо.
Чаклуни
Беремо грудочку картоплі і робимо з нього ось такий коржик.
Чаклуни
У середину кладемо шматочок фаршу
Чаклуни
І акуратно загортаємо.
Чаклуни
Обсмажуємо в сковороді з двох боків до утворення золотистої скоринки (приблизно по 10 хвилин з кожного боку). Подавати зі сметаною.
Чаклуни
Приємного апетиту!



Схожі кулінарні рецепти