123************* Кремзлики по-гуцульськи (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Кремзлики по-гуцульськи (Закарпатська кухня)

Кремзлики по-гуцульськи (Закарпатська кухня)

Обчищену і промиту картоплю натирають на тертці, додають пше­ничне борошно, сире яйце, дрібно нарізану цибулю, розтертий з сіллю часник, чорний молотий перець і сметану. Масу добре перемішують, формують з неї коржі — кремзлики круглої форми, кладуть у сково­роду з добре розігрітим жиром з свіжого сала і смажать до готов­ності.

З підготовленої свинини нарізають м'ясо (по два шматки на порцію), злегка відбивають, солять, посипають чорним молотим пер­цем і обсмажують з обох боків до готовності.

У горщечок кладуть кремзлики, по три штуки на порцію. На крем­злики кладуть смажене м'ясо, поливають пасерованою цибулею, поси­пають червоним молотим перцем та дрібно нарізаною зеленню пет­рушки. Горщечок закривають і запікають у духовці протягом 5—10 хв. при температурі 180—200 °С.

Готову гарячу страву вибирають з горщечка, перекладають у тарілку так. щоб кремзлики були знизу, а зверху м'ясо з пасерованою цибулею.

Витрати продуктів на одну порцію: картопля 245 г, яйце 1/3 шт., борошно 10 г, сіль 2 г, перець чорний молотий 0.05 г, цибуля 30 г, часник 4 г, сметана 20 г, сало свіже 25 г, свинина 173 г, жир кулінарнім 5 г, перець червоний молотий 0.4 г, зелень петрушки 2 г.




Схожі кулінарні рецепти