123************* Налисник (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Налисник (Закарпатська кухня)

Налисник (Закарпатська кухня)

Відібрані картоплини натирають на тертці. До картопляної маси додають борошно, сіль, чорний молотий перець, соду та смаже­ну з салом цибулю.

Потім масу добре перемішують, перекладають на лист з високими бортиками, змащений жиром, і запікають у духовці до утворення на поверхні налисника рум'яної кірки.

Готовий гарячий налисник поливають розтопленим вершковим маслом, розрізають кусками по 250 г на порцію і укладають на та­рілки. Окремо подають сметану або кисле молоко.

Витрати продуктів на одну порцію: картопля 360 г, борошно пшеничне 5 г, сіль 2 г, перець чорний молотий 0,02 г, сода 1 г, цибуля ріпчаста 36 г, сало-шпик 10 г, жир 3 г.