Головне меню

Популярні рецепти

Квасоля по-гуцульськи (Закарпатська кухня)

Квасоля по-гуцульськи (Закарпатські страви)

Квасолю перебирають, промивають і замочують на 5—6 годин.

Варять квасолю в підсоленій воді до готовності, протирають і заправляють розтертим часником.

Копчену грудинку, нарізану кубиками, обсмажують в смальці разом з нарізаною півкружальцями цибулею.

Готову протерту квасолю укладають в тарілку, зверху кладуть сма­жену грудинку з цибулею і поливають гарячим жиром, що залишив­ся після смаження грудинки. Подають гарячою.

Витрати продуктів на одну порцію: квасоля суха 102 г, грудинка копчена 54 г, цибуля 36 г, смалець 15 г, часник 5 г, сіль 3 г.




Схожі кулінарні рецепти