123************* Квасоля по-селянськи (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Квасоля по-селянськи (Закарпатська кухня)

Квасоля по-селянськи (Закарпатські страви)

Попередньо замочену квасолю відварюють у підсоленій воді до півготовності. М'ясо свинини або баранини нарізають кубиками, підсмажують з цибулею та томатом і з'єднують з відвареною квасолею. Заливають бульйоном так. щоб усе було покрите рідиною і тушкують до готовності.

Подають гарячою.

Витрати продуктів на одну порцію: квасоля суха 97 г, свинина 87 г або баранина 100 г, цибуля 12 г, томат-пюре 10 г, жир 10 г, сіль 3 г.




Схожі кулінарні рецепти