Головне меню

Популярні рецепти

Квасоля по-верховинськи (Закарпатська кухня)

Квасоля по-верховинськи (Закарпатська кухня)

Квасолю замочують на 5—6 годин. Варять у підсоленій воді до готовності і протирають.

Борошно злегка пасерують на олії, додають дрібно нарізану ци­булю, тушкують до рум'яного кольору, посипають червоним моло­тим солодким перцем і швидко розмішують. Потім вливають трохи води і помішуючи, доводять до кипіння.

Пасероване борошно з цибулею з'єднують з протертою квасолею, заправляють розтертим часником і доводять до готовності.

Готову квасолю укладають на тарілку гіркою і подають на стіл гарячою.

Витрати продуктів на одну порцію: квасоля суха 102 г, борошно пшеничне 5 г, цибуля 36 г, олія 15 г, часник 5 г, сіль 3 г, перець червоний молотий 1 г.




Схожі кулінарні рецепти