123************* Капуста по-верховинськи (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Капуста по-верховинськи (Закарпатська кухня)

Капуста по-верховинськи (Закарпатська кухня)

Квашену капусту промивають, віджимають, додають нарізану кубиками цибулю (половину норми) і томат-пюре, тушкують до півготовності.

Підготовлену свинину пропускають через м'ясорубку з великими отворами решітки і обсмажують з цибулею, що залишилася.

Рис відварюють у підсоленій воді, проціджують, дають стекти воді, щоб рис був розсипчастим.

На злегка змащений жиром лист кладуть шар капусти, зверху - шар рису, шар м'ясного фаршу. Потім знову кладуть шар рису, накри­вають шаром капусти, поливають сметаною і запікають у духовці до утворення рум'яної кірки.

Витрати продуктів на одну порцію: капуста ква­шена 169 г, рис 36 г, свинина 87 г, цибуля 58 г, томат-пюре 10 г, жир 15 г, сметана 25 г, сіль 3 г.




Схожі кулінарні рецепти