Головне меню

Популярні рецепти

Капуста, запечена з грибами (Закарпатська кухня)

Капуста, запечена з грибами (Закарпатська кухня)

Білоголовкову капусту обчищають, відварюють і шаткують. Підго­товлені свіжі гриби нарізають соломкою і смажать до готовності. Білий хліб або булку розмочують у молоці, змішують з капустою грибами і сирим яйцем.

Підготовлену масу солять, заправляють чорним молотим пери я, укладають на лист, змащений жиром, посипаний сухарями і запі­кають в духовці.

Готову гарячу капусту розрізають на куски і подають з смета­ною.

Витрати продуктів на одну порцію: капуста білоголовкова 163 г, гриби свіжі 43 г, жир 5 г, яйця 1/4 шт., булка 20 г, молоко 25 г, перець чорний молотий 0,02 г, жир 2 г, сухарі 3 г, сіль 2 г, сметана 20 г.




Схожі кулінарні рецепти