Головне меню

Популярні рецепти

Кольрабі фарширована (Закарпатська кухня)

Кольрабі фарширована (Закарпатська кухня)

Відбирають молоді, середньої величини кольрабі і обчищають від шкірки. З верхівки зрізають невелику скибку і чайною ложкою виби­рають серцевину.

Свинину нарізають кусками, пропускають через м'ясорубку з ве­ликою решіткою, змішують з промитим рисом, заправляють сіллю та чорним молотим перцем і все добре вимішують.

Приготовленим фаршем наповнюють кольрабі і прикривають зрі­заною скибкою.

Фаршировану кольрабі кладуть у каструлю, змащену смальцем, заливають водою, щоб вона трохи прикривала кольрабі, і варять на малому вогні. Якщо вода википить, доливають гарячу.

Зварену кольрабі заливають приготовленою на смальці пасеров­кою з пшеничного борошна та цибулі і дають прокипіти. Напри­кінці тушкування кольрабі заливають сметаною.

Витрати продуктів на одну порцію: кольра­бі 288 г, свинина 129 г, рис 15 г, смалень 15 г, борошно пшеничне 5 г, цибуля 24 г, перець чорний молотий 0.05 г, сіль 3 г сметана 40 г.




Схожі кулінарні рецепти