123************* Капуста, тушкована з грибами (Закарпатська кухня)
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Капуста, тушкована з грибами (Закарпатська кухня)

Капуста, тушкована з грибами (Закарпатська кухня)

Попередньо замочені сушені гриби промивать, варять і нарізають соломкою. Квашену капусту віджимають, кладуть у каструлю, зали­вають грибним відваром і тушкують до півготовності. Нарізану ци­булю обсмажують до золотистого кольору, з'єднують з тушкованою капустою і вареними грибами. Все разом заправляють цукром, чорним молотим перцем, сіллю, добре перемішують і тушкують до готовності.

Витрати продуктів на 1 кг: капуста квашена 1430 г, гриби сушені 30 г, цибуля 95 г, жир 60 г, цукор 30 г, перець чорний молотий 0.5 г, сіль за смаком.




Схожі кулінарні рецепти