123************* Гірчиця по-українському
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Гірчиця по-українському

Гірчиця по-українському

Просівають 100 г гірчиці і добре розмішують з 1/2 склянки цукрової пудри. Заварю­ють в емальованій посудині 3/4 склянки оцту з 1 лавровим листком, 3 горошинами гірко­го перцю, 3 гвоздиками і пучкою солі. Процідивши на густе сито киплячий оцет, заливають ним гірчицю, добре розмішують, щоб не було грудочок, додають 1 чай­ну ложку олії, розмішують, складають в банку, зав'язу­ють полотном і дають постояти 8—10 днів, щоб вийшла гір­кота. Після цього банку зав'я­зують папером.




Схожі кулінарні рецепти