Головне меню

Популярні рецепти

Курка, тушкована з овочами
Курка, тушкована з овочами

Підготовлені і заправлені «кишенькою» курячі тушки солять і об­смажують у жирі до рум'яного кольору. Окремо тушкують до го­товності нарізану моркву, додаючи до неї жиру і бульйону. Цвітну капусту розбирають і варять. Зелений горошок припускають на маслі. Сині баклажани обчищають, промивають, нарізують кружальцями, со­лять, обкачують у борошні і смажать.

Обсмажену тушку курки розрізають на частини, кладуть разом з підготовленими овочами у сотейник, заливають бульйоном і жиром, в якому вона смажилась, і тушкують до готовності. Готову курку по­дають з овочами, з якими вона тушкувалась.

На 1 кг курятини — 100 г вершкового масла, по 500 г моркви і цвітної капусти, по 200 г баклажанів і зеленого горошку, 1 ст. ложку пшеничного борошна 1-го сорту, 1 лавровий листок, 1/2 склянки бульйону



Схожі кулінарні рецепти