123************* Курчата, начинені грибами і рисом
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Курчата, начинені грибами і рисом
Курчата, начинені грибами і рисом

Підготовлені тушки курчат заправляють «кишенькою». Сушені гриби промивають, варять до готовності, дрібно січуть, злегка підсмажують і заправляють перцем, сіллю, маслом, сирими яйцями і зеленню петрушки. Перебраний і промитий рис припускають на гриб­ному бульйоні до готовності, додають заправлених грибів, потім змі­шують і начиняють цією масою підготовлені тушки курчат. Начинені курчата кладуть у сотейник або каструлю, солять, поливають маслом, ставлять в духовку і смажать до готовності, поливаючи їх через кожні 5-6 хв. маслом, в якому вони смажились.

Подаючи на стіл, курчата поливають маслом і посипають зеленню петрушки.

На 1 кг курчат — 60 г сушених грибів, 3/4 склянки рису, 2 яйця, 2 горошини гір­кого перцю, 2 ст. ложки вершкового масла для смаження, 1 1/2 ст. ложки вершкового масла для поливання.




Схожі кулінарні рецепти