Головне меню

Популярні рецепти

Курчата в сметані
Курчата в сметані

Курчат укладають в сотейник, поли­вають маслом і смажать в духовці до пів­готовності. Потім посипають сухарями, заливають сметаною і тушкують до го­товності під закритою кришкою.

Зелений салат перебирають, промивають і заправляють сметаною, оцтом, цукром і сіллю, кладуть в салатник або тарілку і посипають зверху вареним січеним яйцем.

Відпускаючи, курчат поливають сметаною, в якій вони тушкува­лись, а на гарнір подають заправлений зеленню салат.

На 1 кг курчат — 11/2 склянки сметани, 3 ст. ложки вершкового масла, 1 ст. ложку сухарів.

Для салату: 1/2 кг зеленого салату, 4 ст. ложки сметани, 1 яйце, 2 ст. ложки оцту, 1 чайну ложку цукру.




Схожі кулінарні рецепти