Головне меню

Популярні рецепти

Качка, смажена з яблуками
Качка, смажена з яблуками

Добре вимиту всередині і зовні качку начиняють промитими і обтер­тими яблуками, зашивають, посипають сіллю, кладуть на сковороду і смажать спочатку з одного, а потім з другого боку, часто поливаючи соком, в якому вона смажиться, а в разі потреби підливають воду. Під кінець смаження качку змащують маслом, яйцем і обсипають сухарями

Перед подачею на стіл з качки виймають яблука і обкладають її ними зовні.

На гарнір до качки подають печені терті і политі качиним жиром буряки.

Якщо жир не виділяється, гарнір поливають підсмаженим з бо­рошном і цибулею дрібно посіченим салом, приправленим оцтом, цукром і сіллю.

На 1 качку — 4—5 яблук, 1 ст. ложку вершкового масла, 2 ст. ложки товчених сухарів, 1 яйце, 1 кг червоних буряків.




Схожі кулінарні рецепти