Головне меню

Популярні рецепти

Качка, начинена локшиною та грибами
Качка, начинена локшиною та грибами

Сушені гриби промивають, варять до готовності і дрібно січуть. Січену цибулю окремо підсмажують на маслі, додають туди гриби і сма­жать все 8—10 хв.

З борошна готують домашню локшину і варять її у грибному від­варі. Готову локшину відкидають на сито, додають підсмажені гриби і цибулю, заправляють меленим перцем, сіллю і сирими яйцями.

З приготовленої качки видаляють кістки, начиняють заправленою локшиною, зашивають нитками, солять, кладуть у жаровню з добре розігрітим жиром, обсмажують1 до рум'яного кольору і досмажують в духовці.

Готову качку нарізують порціонними кусками разом з локшиною і, подаючи на стіл, поливають грибною підливою. Можна також пода­вати квашені яблука.

Приготування підливи. Сухі гриби варять, а борошно окремо підсмажують на маслі і потім розводять його грибним наваром, додаючи дрібно посічених підсмажених на маслі грибів і цибулі, солі, сметани. Все варять протягом 10—15 хв.

На 1 кг качки — 3 ст. ложки вершкового масла, 1 склянку пшеничного борошна, 2 яйця. 25 г сушених грибів, 1 ст. ложку дрібно посіченої зелені петрушки, і цибу­лину, 2 горошини гіркого перцю.

Для підливи — 1 цибулину, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 15 г сушених грибів, 3 ст. ложки сметани.




Схожі кулінарні рецепти