Головне меню

Популярні рецепти

Індичина з підливою
Індичина з підливою

Очищену і промиту індичину солять, кладуть у жаровню, поливають маслом, додають обчищених, промитих і нарізаних кружальцями петру­шки, моркви, цибулі і смажать в духовці, поливаючи через кожні 10—15 хв. соком і жиром, в якому смажиться індичина.

Смажену індичину розрізують на порції. В жир і сік, в яких вона смажилась, кладуть злегка підсмажене борошно, сметану, запашний перець, варять, протирають крізь сито, доводять до кипіння, солять і заправляють вершковим маслом. Нарізану індичину заливають підли­вою і прогрівають.

Подаючи на стіл, індичину поливають підливою і посипають зеленню.

На 1 кг індичини — 100 г вершкового масла, 3/4 склянки сметани, 1 ст. ложку пше­ничного борошна 1-го сорту, 1/2 кореня петрушки, 1 корінь моркви, 1 цибулину, 2 горо­шини запашного перцю.




Схожі кулінарні рецепти