Головне меню

Популярні рецепти

Індичина з рисовою начинкою
Індичина з рисовою начинкою

Рис варять в невеликій кількості води (припускають), змішують з промитим ізюмом, сирими яйцями і вершковим маслом. Підготовлену індичину начиняють рисом, кладуть у сотейник або жаровню, поли­вають зверху маслом, ставлять в духовку і смажать до готовності, поли­ваючи через кожні 10 хв. соком і жиром, який при цьому виділяється.

Смажену індичину нарізують порціями і подають з рисовою начин­кою, яку поливають соком індичини і вершковим маслом.

На 1 кг індичини3/4 склянки рису, 11/2 ст. ложки вершкового масла для обсма­жування, 50 г ізюму, 3 яйця, 2 cт. ложки вершкового масла для поливання при подачі на стіл.




Схожі кулінарні рецепти