Головне меню

Популярні рецепти

Гуска з яблуками
Гуска з яблуками

Очищену, випотрошену і промиту гуску начиняють добре помитим лушпинням яблук, солять, кладуть у жаровню і смажать в духов­ці до готовності, поливаючи через кожні 10 хв. жиром, який при цьому виділяється.

Обчищені від шкірки і насіння яблука розрізують пополам, кладуть у сотейник, збризкують гусячим жиром і запікають в духовці 10—15 хв.

З обсмаженої гуски видаляють лушпиння яблук, нарізують її пор­ціонними кусками і кладуть на середину блюда, а навколо — печені яблука, все поливають соком і жиром, в якому смажилась гуска, посипають дрібно посіченою зеленню петрушки.

На 1 кг гуски — 800 г яблук, 1 ст. ложку дрібно посіченої зелені петрушки.




Схожі кулінарні рецепти