Головне меню

Популярні рецепти

Холодець з курки

Холодець з курки

Оброблену тушку курки розрізують на частини, кладуть у каструлю, заливають холодною водою й варять 1 1/2—2 год. Потім додають крупно нарізані обчищені моркву та ріпчасту цибулю, лавровий лист, перець горошком і продовжують варити до повної готовності курки. Наприкінці варіння бульйон солять. Зварену курку нарізують невеликими кусочками. На блюдо кладуть кусочки курки, зверху прикрашають нарізаними вареними яйцями та кружальцями вареної моркви, заливають охолодженим курячим бульйоном, змішаним з розведеним у бульйоні желатином, і ставлять у холодне місце для застигання.

На 1 курку — 3 яйця, 1/2 цибулини, 1 морквину, 20 г желатину, воду (з розрахунку 1,5 л на 1 кг курки), сіль, перець — за смаком, лавровий лист.




Схожі кулінарні рецепти