Головне меню

Популярні рецепти

Курячі оладки

Курячі оладки

Після обробки курячої тушки зрізають м'якоть з грудочок і стегенець, пропускають крізь м'ясорубку разом з розмоченим у молоці черствим пшеничним хлібом, добре розтирають, додають яєчні жовтки, сіль, розводять молоком, розмішують і додають збиті яєчні білки. Цю напіврідку масу кладуть ложкою на сковороду з розігрітим вершковим маслом і смажать з обох боків до появи рум'яного кольору.

Подаючи на стіл, оладки поливають розтопленим маслом.

На 500 г курячої м'якоті — 50— 60 г пшеничного хліба, 1 1/2 склянки молока, 2 яйця, 3 ст. ложки вершкового масла, сіль — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти