Головне меню

Популярні рецепти

Курячі січеники

Курячі січеники

М'якоть, зняту з підготовленої тушки курки, пропускають крізь м'ясорубку разом з замоченою в молоці черствою булкою без скоринки, додають яйце, сіль, все добре перемішують, виробляють січеники, обкачують їх у сухарях і підсмажують на вершковому маслі.

Подають на стіл з відвареним (розігрітим консервованим) зеленим горошком, картопляним пюре або рисовою кашею й поливають розтопленим вершковим маслом.

На 500 г курячої м'якоті — 50— 60 г пшеничного хліба, 1/4 склянки молока, 1 яйце, 1/2 склянки сухарів, З ст. ложки вершкового масла, сіль — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти