Головне меню

Популярні рецепти

Курячі крученики з грибною начинкою

Курячі крученики з грибною начинкою

Готують курячий фарш так, як для курячих січеників. З фаршу формують невеликі кружальця, на середину кожного з них кладуть підготовлені гриби, краї з'єднують, крученики обкачують у мелених сухарях, надаючи їм овально-приплюснутої форми, і обсмажують на добре розігрітому вершковому маслі.

Для начинки свіжі білі гриби або печериці обчищають, промивають, дрібно нарізують, тушкують під закритою кришкою 15—20 хв., додають сметану й сіль, тушкують ще 25—30 хв. до готовності та охолоджують.

Начинка має бути досить густою.

Подають крученики з вареним зеленим горошком (консервованим), заправленим вершковим маслом.

На 500 г курячої м'якоті — 50—60 г пшеничного хліба, 3/4 склянки молока, 1 яйце, 1/2 склянки сухарів, 3 ст. ложки вершкового масла, 150 г свіжих білих грибів або печериць, 2 ст. ложки сметани, сіль — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти