Головне меню

Популярні рецепти

Курка відварна підсмажена

Курка відварна підсмажена

Підготовлену курку кладуть у гарячу воду й варять на малому вогні до напівготовності; потім додають обчищену нарізану великими кусками моркву, петрушку, а наприкінці варіння — сіль, лавровий лист, перець і парять до готовності м'яса.

Зварену курку розрізують на порції й смажать на добре розігрітому вершковому маслі до рум'яного кольору.

Курку подають на стіл з підсмаженою на маслі вареною картоплею та поливають розтопленим маслом.

На 1 курку — 1 морквину, 1/2 кореня петрушки, 2 1/2 ст. ложки вершкового масла, сіль, перець — за смаком, лавровий лист.




Схожі кулінарні рецепти