123************* Курка тушкована з галушками
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Курка тушкована з галушками

Курка тушкована з галушками

Обчищену, випотрошену та обмиту курку розрізують на невеликі куски, солять, обсмажують на вершковому маслі, кладуть у сотейник або каструлю, додають моркву, нарізану середніми кубиками, дрібно нарізану ріпчасту цибулю, заливають водою або бульйоном і тушкують до готовності.

Приготування галушок. З борошна, яєць, додавши масла, солі та води, місять тісто, розкачують його завтовшки 0,5 см, нарізують у вигляді квадратиків розміром 10— 15 мм і варять у підсоленій воді або бульйоні.

Готові галушки відкидають на сито, кладуть, у посудину разом з кусками курки, заправляють маслом і тушкують у духовці 10—15 хв.

На 800 г курки — по 1/2 морквини та цибулини, 3 ст. ложки вершкового масла, 400 г пшеничного борошна, 1 яйце, 150—200 г води, сіль — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти