Головне меню

Популярні рецепти

Курка, тушкована з овочами

Курка, тушкована з овочами

Підготовлену тушку курки солять, обсмажують у жирі з усіх боків до рум'яного кольору, розрізують на порції й кладуть у сотейник разом з морквою, тушкованою з жиром і бульйоном, припущеним на маслі зеленим горошком, підсмаженими обкачаними в борошні кружальцями синіх баклажанів і вареною цвітною капустою.

Вміст сотейника заливають бульйоном і жиром, в якому смажилась курка, і тушкують до готовності.

Курку подають на стіл разом з овочами, в яких вона тушкувалася.

На 1 курку — 5 ст. ложок вершкового масла, по 500 г моркви та цвітної капусти, по 200 г синіх баклажанів і зеленого горошку, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 1 склянку бульйону, лавровий лист, сіль — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти