Головне меню

Популярні рецепти

Курчата в сметані

Курчата в сметані

Підготовлених курчат смажать у сотейнику в духовці до напівготовності, посипають сухарями, заливають сметаною й тушкують до готовності.

Курчат подають на стіл із зеленим салатом, заправленим сметаною, оцтом, цукром, сіллю, січеним яйцем і поливають сметаною, в якій вони тушкувалися.

На 1 кг курчат — 1 1/2 склянки сметани, 3 ст. ложки вершкового масла, 1 ст. ложку сухарів.

Для салату: 1/2 кг зеленого салату, 4 ст. ложки сметани, 1 яйце, 1/2 ст. ложки 9%-ного оцту, 1 чайну ложку цукру, сіль — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти