Головне меню

Популярні рецепти

Курчата, фаршировані грибами й рисом

Курчата, фаршировані грибами й рисом

Оброблені тушки курчат заправляють «кишенькою», начиняють фаршем, приготовленим з грибів і рису, кладуть у сотейник, солять, поливають маслом і смажать у духовці до готовності, поливаючи їх через кожні 5—6 хв маслом, в якому вони смажаться.

Подаючи на стіл, курчат поливають розтопленим вершковим маслом і посипають дрібно нарізаною зеленню петрушки.

Приготування фаршу. Зварені сушені білі гриби дрібно нарізують, злегка підсмажують, заправляють перцем, сіллю, маслом, сирими яйцями та зеленню петрушки, а рис припускають на грибному бульйоні до готовності й змішують з підготовленими грибами.

На 1 кг курчат — 60 г сушених грибів, 3/4 склянки рису, 2 яйця, З 1/2 ст. ложки вершкового масла, сіль, перець — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти