123************* Гусяча шийка з начинкою
Ошибка
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

оголошення

меблі для кухні

Головне меню

Популярні рецепти

Гусяча шийка з начинкою

Гусяча шийка з начинкою

З підготовленої гусячої шийки обережно знімають шкіру, очищають від жиру, фарширують, зашивають обидва кінці, кладуть у сотейник і смажать на вершковому маслі.

Приготування начинки. Ячні крупи замочують у гарячій воді для набухання, додають обчищені, промиті, дрібно нарізані й обсмажені печінку, шлунок, ріпчасту цибулю, гусячий жир, перець і сіль, перемішують і розводять бульйоном.

На 1 гусячу шийку2/з склянки ячних крупів, 1 гусячу печінку, 1 шлунок, 1/2 цибулини, сіль — за смаком.




Схожі кулінарні рецепти