Головне меню

Популярні рецепти

Качка (гуска) фарширована

Качка (гуска) фарширована

Підготовлену тушку качки або гуски промивають, натирають всередині й зовні сіллю, фарширують крізь розріз у черевці, зашивають нитками й смажать у гарячій духовці 1 1/2—2 год, періодично поливаючи жиром і соком, що виділяються.

Для начинки замочений у молоці та віджатий білий хліб без скоринки разом з підготовленою печінкою птиці пропускають крізь м'ясорубку, заправляють сирими жовтками, вершковим маслом, сіллю, перцем, дрібно нарізаною зеленню петрушки, меленими сухарями, збитими білками й добре перемішують.

На 1 тушку качки або гуски — 100—120 г черствого пшеничного хліба, 1 печінку, 1 склянку молока, 2—3 ст. ложки мелених сухарів, 2 яйця, 2 1/2 ст. ложки вершкового масла, сіль, перець — за смаком, зелень.




Схожі кулінарні рецепти