Головне меню

Популярні рецепти

Качка, тушкована з овочами (рагу)

Качка, тушкована з овочами (рагу)

Підготовлену тушку качки розрубують на невеликі куски з кісточкою, солять, смажать на розігрітому вершковому маслі або жирі, знятому з качки, до рум'яного кольору, посипають борошном і продовжують смажити 5—6 хв.

Підсмажені куски качки кладуть у сотейник або каструлю, наливають трохи гарячої води й тушкують на малому вогні 25—30 хв. Після цього в посудину додають нарізані та пасеровані моркву, петрушку, ріпчасту цибулю, нарізану картоплю, лавровий лист, перець горошком, томат-пюре й тушкують до готовності.

На 1 качку — 600 г картоплі, 1 цибулину, по 1 кореню моркви й петрушки, 1 ст. ложку пшеничного борошна, 1/2 склянки томату-пюре, сіль, перець — за смаком, лавровий лист.




Схожі кулінарні рецепти