Головне меню

Популярні рецепти

Перкельт з гусячої печінки (Угорська кухня)
Перкельт з гусячої печінки

600-800 г гусячої печінки
400 г цибулі
40 г червоної паприки
150 г гусячого жиру
100 г помідорів
часточка розім'ятого часнику
Нарубати дуже дрібно цибулю, трохи підсмажити її в гусячому жирі й додати туди паприку і часник.

Взяти велику світлу печінку, переважно не жирну, нарізати її досить великими кубиками і злегка підсмажити в сотейнику. Потім облити її жиром з цибулею і смажити ще 10 хвилин у духовці без кришки.

Додати помідорів або томат-пюре. Знову продовжувати смажити, поки печінка не буде готова. Вийняти шматочки печінки, залити процідженим соусом і довести все це ще раз до кипіння.

Подавати з рисом.



Схожі кулінарні рецепти