Головне меню

Популярні рецепти

Гуляш із курчат по-Сегедськи (Угорська кухня)
Гуляш із курчат по-Сегедськи

3 курчати по 750 г кожен
150 г томат-пюре або 200 г свіжих помідорів
4 цибулини
100 г жиру
40 г паприки
8 г кмину
3 моркви
сіль

Цибулю підсмажують в жирі до золотистого кольору, посипають паприкою і додають трохи води.

У каструлю з луком опускають курчат, причому кожен курча обробити на 8 частин, приправляють розтертим кмином і тушкують на слабкому вогні.

Коли м'ясо наполовину готове, до нього додають нарізану кубиками картоплю, нарізану кружальцями моркву, томат-пюре або свіжі, очищені від зерен і розім'яті помідори.

Потім продовжують тушкувати, потроху підливаючи воду, якщо це потрібно.

Моркву можна також зварити окремо в солоній воді і замість води додавати в м'ясо морквяний відвар.

Перед тим як подавати, додати тісто «чипетке».



Схожі кулінарні рецепти