Головне меню

Популярні рецепти

Фаршироване курча по-трансільванськи (Угорська кухня)
Фаршироване курча по-трансільванськи
3 курчати по 700-800 г
120 г жиру
для фаршу:
2 намочені в молоці булочки
3 яйця
60 г цибулі
5 г перцю,
петрушка
120 г гусячої або качиної печінки
100 г вершкового масла
100 г печериць
60 г копченого сала
30 г солі
0,2 г майорану

Зі шматочків копченого сала витоплюють жир, в якому підсмажують цибулю, шампіньйони, нарізану кубиками печінку, приправивши все це зазначеними вище спеціями. У суміш кладуть ще нарізані кубиками круті яйця разом з намоченим у молоці булочками.

Цим фаршем начиняють звичайним способом курчат. Зашивши розрізи, курчат смажать на слабкому вогні.

Як гарнір подають зелений горошок, рис і за бажанням салат. (Цю страву можна готувати і без печериць.)



Схожі кулінарні рецепти