Головне меню

Популярні рецепти

Куряче філе в беконі і сухарях - рецепт з фото
Куряче філе в беконі і сухарях
Куряче філе в беконі і сухарях

Філе, запечене в беконі і хрусткій паніровці, можна подати і як основна страва, і як ситну закуску до пива.

Для цього рецепта дуже важливо вгадати з кількістю солі. Вся справа в тому, що бекон, в який загортається філе, солоний вже сам по собі. Обов'язково приймайте це до уваги в процесі приготування.
Орієнтовний час приготування: 50 хвилин

Інгредієнти на 4-6 порцій:

4-5 курячих філе
200-250 г бекону
150 г панірувальних сухарів
50 г тертого пармезану
3 ст.л. борошна
2 яйця
сіль і мелений перець за смаком

Куряче філе миємо й насухо витираємо паперовими рушниками. Кожне філе розрізаємо на 4-5 довгих шматочків. Солимо і перчимо за смаком.

Бекон нарізаємо на тонкі смужки по числу шматочків філе.
У тарілці змішуємо панірувальні сухарі і пармезан. Яйця злегка збиваємо виделкою.

Кожен шматочок філе загортаємо в шматочок бекону.
Куряче філе в беконі і сухарях
Паніруємо в борошні.
Куряче філе в беконі і сухарях
Обмакуємо в яйця і обвалюємо у сухарях. Кладемо на застелений фольгою протвень.
Куряче філе в беконі і сухарях
Ставимо протвень в розігріту до 190 градусів духовку і запікаємо філе до готовності і красивої хрусткої скоринки, близько 25-30 хвилин.

Подаємо гарячим з макательним соусом.
Куряче філе в беконі і сухарях
Смачного!



Схожі кулінарні рецепти