Головне меню

Популярні рецепти

Стир-Фрай з індички із зеленою квасолею - рецепт з фото
Стир-Фрай з індички із зеленою квасолею
Стир-Фрай з індички із зеленою квасолею

Стир-фрай - один з моїх найулюбленіших способів готування. Він дозволяє сфабрикувати дуже навіть пристойну вечерю буквально за півгодини.

У блозі в ж є кілька варіантів блюд  стир-фрай - з курки та свинини. Нарешті прийшов час додати в цей ряд ще й індичку.
Орієнтовний час приготування: 30 хвилин

Інгредієнти:

300 г філе індички
2 ст.л. соєвого соусу
1 ст.л. рисового оцту
1 ст.л. цукру
3 ст.л. рослинного масла
2 ст.л. дрібно нарубаного імбиру
4-5 зубчиків часнику
1 / 8 ч.л. червоного меленого перцю (за бажанням)
300 г зеленої квасолі
1 солодкий перець
Невелика купка смаженого несолоного арахісу
Стир-Фрай з індички із зеленою квасолею
Філе індички нарізаємо на довгі тонкі смужки. Солимо.
Стир-Фрай з індички із зеленою квасолею
Солодкий перець нарізаємо тонкою соломкою.
Стир-Фрай з індички із зеленою квасолею
У плошці змішуємо соєвий соус, оцет і цукор.
Стир-Фрай з індички із зеленою квасолею
У сковороді розігріваємо 1 ст.л. масла, кладемо половину імбиру, нарубаного часнику, індички і гострого перцю. Смажимо, постійно помішуючи, до золотисто-коричневого кольору, близько 3 хвилин. Додаємо в сковороду ще 1 ст.л. масла і повторюємо попередні дії з рештою імбиром, часником, перцем та індичкою. Перекладаємо на тарілку.
Стир-Фрай з індички із зеленою квасолею
Квасолю відварюємо до м'яко хрусткого стану в підсоленій воді протягом 4 хвилин. Відкидаємо на друшляк і даємо воді стекти.

Вливаємо в сковороду залишок 1 ст.л. масла. Кладемо квасоля і солодкий перець, вливаємо 2 ст.л. води. Готуємо на сильному вогні, поки перець не стане м'яким, близько 2 хвилин.
Стир-Фрай з індички із зеленою квасолею
Кладемо в сковороду арахіс, індичку, вливаємо соус. Смажимо, постійно помішуючи, щоб соус рівномірно розподілився по м'ясу і овочам.
Подаємо негайно, з рисом.
Стир-Фрай з індички із зеленою квасолею
Смачного!



Схожі кулінарні рецепти